Thursday, January 2, 2014

ΑΠΕΡΓΙΕΣ Δείτε ποιοι απεργούν ΣΕΙΣΜΟΙ On line ΠΛΟΙΑ Δείτε που βρίσκονται live ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Κυκλοφορί


Το 2014 δεν θα γίνουν εκλογές, θα έχουμε πλεονάσματα, θα φύγουμε από το μνημόνιο, θα μειωθεί η ανεργία, θα υπάρξει ανάπτυξη, θα αρχίσουν να αποκαθίστανται οι αδικίες, θα βγούμε the xx islands στις αγορές... Εγώ πάντα το έλεγα, Αντώνη μου, ότι η πολλή παρέα με τον Βενιζέλο βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Στοιχεία από τη δολοφονία των 2 νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, εξιχνιάζει η αστυνομία καταδεικνύοντας τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκε the xx islands η στυγερή πράξη.
Οι άλλοι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί ήταν πιο μακριά the xx islands από την πόρτα των γραφείων και σχεδόν δεν αντέδρασαν the xx islands καθόλου. Όταν ο εκτελεστής είδε τον έναν να καταφέρνει να κρυφτεί και τον άλλον να τρέχει the xx islands τραυματισμένος, τότε γύρισε το όπλο του στους άλλους δύο και τους δολοφόνησε εν ψυχρώ.
Η μηχανή the xx islands που βρέθηκε στη Μεταμόρφωση επιβεβαιώνεται ότι ήταν αυτή στην οποία επέβαιναν οι δράστες κι η οποία είχε κλαπεί προ 2,5 μηνών από την Καλλιθέα, ενώ όλες οι έρευνες γύρω από το όπλο κατατείνουν ότι ήταν καθαρό και δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.
Την the xx islands ίδια στιγμή υπό επεξεργασία βρίσκεται το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, όπου φέρεται ο δράστης να είναι σωματώδης και να φορά τζόκεϊ κι όχι κράνος, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει-, ενώ πολλά στοιχεία για το συμβάν αναμένεται να καταθέσει το τέταρτο θύμα που κρύφτηκε στα γραφεία της οργάνωσης.
«Καθαρό» είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ Δείτε ποιοι απεργούν ΣΕΙΣΜΟΙ On line ΠΛΟΙΑ Δείτε που βρίσκονται live ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας ΥΓΕΙΑ Φαρμακεία ΕΚΑΒ Νοσοκομεία ανά Περιφέρεια Συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΕΠ Δ.Ο.Υ. Ο.Α.Ε.Δ. ΔΕΗ Ταχυδρομικοί Κώδικες ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ελληνική Κυβέρνηση - Υπουργεία Βουλή των Ελλήνων ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Αττικό Μετρό Αερολιμένας Ελ. Βενιζέλος ΟΣΕ ΚΤΕΛ Αττικής ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Μουσεία της Ελλάδας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Εθνικό Θέατρο ΕΥΡΩΠΗ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρωπαϊκή Επιτροπή Eurostat ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Διεθνής Αμνηστία ΔΝΤ ΟΗΕ NATO UNICEF Greenpeace ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα
×

No comments:

Post a Comment